Orvostudományok és egészség

Így kezelhető az ízületi fájdalom, avagy

or
A történet arról a nagyon elfoglalt nőről, aki alig egy hónap alatt elérte, hogy megszabaduljon az artitisztől és az oszteokondrózistól

írta: Nemes-Kovács Ágnes

MEGYJEGYZÉS: Az ArthroNEO forgalmazása kizárólagosan online történik és Ön nem találja meg a boltok polcain.

Hogyan kezelhető az ízületi fájdalom

Szeretném elmondani neked a történetemet arról, hogy sikerült leküzdenem a térdízületi gyulladásomat és a deréktáji oszteokondrózisomat. Nem vagyok orvos, és nem tudom megmagyarázni, hogyant történt, szóval, ehelyett inkább azt írom le, hogy mi történt.

63 éves vagyok, most már nyugdíjas. De a nyugdíjazásom előtt tornatanárként dolgoztam egy általános iskolában, negyvennégy éven keresztül. Az emberek hajlamosak arra, hogy alábecsüljék ezt a munkát, mert arra emlékeznek, hogy a tornateremben diákként körbe-körbe kellett futniuk, és játszottak és miegymás. Tény, ha te tornatanár vagy, akkor, hogy ellásd a munkádat, egész nap talpon kell lenned, és gyakorlatokat kell végezned a diákokkal. Én a táncos múltamból adódóan (fiatalkoromban versenytáncos voltam), imádtam mozogni, és sokszor többet edzettem és ugráltam, mint a tanítványaim, naponta négy, néha öt órát is tartottam. Szerettem tanítani, szerettem a mozgás minden fajtáját, és nem bántam meg egy kicsit sem, egyik részét sem (ráadásul ennek köszönhetően ismertem meg az én drága férjemet, Andrást is). De sajnos kivetette a saját vámját a szervezetemre, alapvetően tönkrementek a dérdeim, a csípőm és a derekam.

Kivinni a gyerekeket a szabadba

Az artritisz nemcsak úgy megtörtént az egyik napon – idő kellett neki. Az elő alkalom, amikor elkezdtem merevséget érezni a csípőmben, a derekamban és a lábaimban sok évvel ezelőtt történt. Aztán a merevség egy kicsit égő érzéssé kezdett változni, majd átment fájdalomba. Eleinte soha nem fájt semmim az órák alatt, mert bemelegítettem. De az órák után, mikor leálltam, és megpihentem, volt, hogy olyan erős fájdalom tört rám, hogy belekönnyeztek a szemeim. Aztán, rövid idő múlva, megint lecsillapodott. Így, gondolhatod, csökkentenem kellett az edzést egy kissé órák alatt. Az utolsó öt iskolában töltött év soránrendszeresen fájdalomcsillapítókat szedtem.

A férjem és én, majdnem negyven évvel ezelőtt

Miután nyugdíjba mentem, volt egy jó, fájdalom nélküli, öt és fél évig tartó időszakom. Abbahagytam a fájdalomcsillapítók szedését, könnyű edzéseket csináltam, egy kis nyújtást, és kocogást reggel. Az orvosok azt mondták nekem, hogy a nem megerőltető testmozgás jó artritisz ellen. Sajnos egy reggel, kocogás közben baleset ért - megcsúsztam, és megsérült a lábam.

A sérülés és az újabb fájdalomcsillapítók valószínűleg megzavarták a szervezetem finom egyensúlyát, mert a térdeimben és a derekamban az erős fájdalom újra előjött. A baleset eredményeként az artritiszem rosszabbodott. Sokkal rosszabb lett. A forró zuhany többé már nem működött és még a nyújtás gondolata is fájdalmat okozott. Ha tehetném, kitörölném az emlékeimből azt a három évet. Maga volt a pokol! A férjem naponta többször is diklofenák injekciót adott be nekem: reggel, délben és este. Nem tudtam úgy mozogni, mint korábban, és folyton rossz kedvem volt. Az utolsó évben mankó nélkül nem tudtam menni sehová.

Frissnyugdíjasként a balesetemig és egy boldog ember voltam

Hogyan gyógyítsam meg magamat?

Ha nekem össze kellene foglalnom az ízületi problémákkal kapcsolatos széleskörű tapasztalataimat, azt tudnám elmondani, hogy ad 1. az orvos felír egy kortikoszteroid tartalmú gyógyszert. De még írhatnak fel hidrokortizolt és Diprostant is...

De engedd meg nekem, hogy őszinte legyek. EZEK NEM SEGÍTENEK!

Aztán ott voltak a gyakori Diklofenák injekciók, amelyeknek a mellékhatása gyomorfájás volt. Vagy a többi csodaszer, mindegyik gyomorpanaszt okozott.

A forró zuhany eleinte csökkentette a fájdalmaimat, de hosszútávon nem működött, ahogyan a gyógyszerek és a műtét sem.

Azóta 4-szer szívták le a térdemből a folyadékot. A legutolsó alkalomnál genny is jött. Az orvos azt mondta, valószínű, meg kell műteni a térdemet – és lehet protézist is kapok. A normális térdízület helyett kapnék egyet, ami titánból van. Habár, ahogy más forrásokból tudom, még ha minden rendben is megy, bármiféle komplikáció nélkül, a mankótól akkor se vehetek búcsút. És egy ilyen műtét ára akár egymillió is lehet, ha jó minőségű, külföldön készült protézist használnak. Egy olcsóbb változattal fele ennyiből is kijöhet. De ebben az esetben számíthatok komplikációkra. Szóval nem tudtam rászánni magam. Elgondolkoztam azon, milyen lenne az életem. Folyton a tartós rokkantság gondolata kísértett. De egy nyugdíjasnak honnan lenne ennyi pénze? Volt valamennyi spórolt pénzünk, de egyáltalán nem égtem a vágytól, hogy valami olyanra költsük el, ami végül nem is biztos, hogy működik.

Gyakran beszélgettünk ezekről Andrással (nem tudom kellően dicsérni a férjem felelősségteljes hozzáállását és józan ítélőképességét!) és végül úgy döntöttünk, hogy vállalom a műtétet. 63 év még semmi, az élet még nem múlt el ebben a korban egyáltalán, és a pénz arra való, hogy használjuk. A döntés csak rajtad áll. A csoda ekkor történt!

És én ezt Andrásnak köszönhetem. Egy volt osztálytársa mesélte neki, hogy a férje ugyanilyen problémával küszködött. Robi (így hívják a férjét) térdei nagyon rossz állapotban voltak, mankó nélkül egyáltalán nem tudott mozogni.

Mint kiderült hála egy új amerikai terméknek, az ArthroNeo-nak minden megváltozott. Robi egyik barátja, Ádám egy üzleti út során vette az USA-ban és Robi egy hónap múlva eldobta a mankót. Megismétlem: MINDÖSSZE EGY HÓNAP kellett hozzá!

András és én őszintén meglepődtünk, de ez nem érdekes, mert fogalmunk sem volt róla, hogyan lehetne szert tenni erre a termékre. Nyilvánvaló volt, hogy itt nem lehet kapni és rendelni valamit Amerikából eléggé problémás. Szóval végül sajnálkozva kezdtünk el készülődni a műtétre.

Egy hónappal később, hogy Robit felhívtuk és mesélt az ArthroNeo-ról , a spray végre megkapott minden tanúsítványt itthon is. És amint elérhetővé vált online, rögtön megrendeltük. Valószínűleg mi voltunk az első megrendelők egyike!

Elkezdtem használni a srayt szegény térdeimen és derekamon. És, hűha! Segített nekem! Először azt hittem, ez egy érzéstelenítő, egy fájdalomcsillapító, mert a használat után 5-10 perccel a fájdalom elmúlt. De néhány alkalom után azt kezdtem érezni, hogy a derekam már nem olyan merev. Izgatottan kezdtem el használni, főleg, hogy érdekeltek a térdeim, hiszen a műtét és a protézis kockázatos volt! De egy héttel később, mikor képessé váltam rá, hogy behajlítsam őket, és fel tudtam venni a cipőmet a hosszú cipőkanál nélkül, be kellett látnom, hogy az ArthroNeo spray tényleg működik!

Két hét után elértem, hogy fél órát sétáljak bármilyen fájdalom nélkül! Az állapotom egyre jobb lett! És még két héttel később teljesen egészségesnek éreztem magam: semmi fájdalom, még csak a legkisebb jele sem! Lehajolni, nagyobb távon gyalogolni, vagy biciklizni többé már nem jelent problémát nekem. Azóta a mozgás egyszerű és örömteli újra!

A felépülésem óta eltelt fél év. Semmim se fáj! Habár nemrégiben abbahagytam az ArtroNeo használatát. Kertészkedem, nagyon sok időt töltök az unokáimmal! A férjemmel elhatároztuk, hogy nyáron elmegyünk vakációzni. Amennyit szenvedtem az utóbbi időben, úgy érzem, rám is fér. Ráadásul azt a pénzt, amit amúgy elköltöttünk volna a műtétre, most inkább elutazgatjuk. Ez egy életszerű happy end.

Azoknak, akik ízületi problémáik vannak, oszteokondrózistól, vagy artrózistól szenvednek, fájnak az ízületeik, vagy a gerincük, nekik könyörgöm, figyeljenek oda erre az információra: az ArthroNEO meggyógyítja az ízületeket! Legalább próbáljátok ki, ennyivel tartoztok magatoknak!

Az ArthroNeo hivatalos weboldala >>> >>>

András és én nyaralni mentünk abból a pénzből, amit a műtéten megspóroltunk. Köszönjük, ArthroNEO!

Nemes-Kovács Ágnes, Győr

Rendeljen most!

Hozzászólások

 1. Én már két hete használom az ArthroNeo-t. Nagyon meg vagyok elégedve az eredményekkel. Azelőtt az állapotom miatt képtelen voltam kilépni a házból. A szpré nagyon praktikus. Csak ráfújod a problémás területre és 24 órán át jól vagy. Nagyon gyorsan hat. Egyszer beállt a derekam, de hála ArthroNeonak a fájdalom 5 perc múlva eltűnt!

 1. Nagyon érdekes információ. Nekem a nyakcsigolyáimban van oszteokondrózis, emiatt mindig fáj a fejem. Semmi nem segít, még a masszázs sem, se az injekciók. Remélem, az ArthroNeo segíteni fog!

 1. ÁGNES | hozzászólás:

  Biztos, hogy az ArthoNeo segíteni fog neked, Pál. Anyukámnak ugyanez a baja, és csak egy dolog segített neki is, az ArthroNeo.

 1. Én a férjemnek rendeltem meg, mert már nem bírtam nézni, hogy szenved. Remélem, hogy segít! Neki komoly ízületi gyulladás van a bal térdében. A fájdalma elviselhetetlennek tűnik.

 1. ÁGNES | hozzászólás:

  Remélem, hogy segíteni fog: az én esetemben elmúlt a fájdalom és az ízületi gyulladás is.

 1. Én aktív evezős voltam, aminek az lett a vége, hogy tönkrement a hátam és most már rendesen aludni se tudok a fájdalom miatt. Remélem, az ArthroNeo lesz az én megmentőm is

 1. Én az ArthroNeot New York-ban vettem, mikor egy üzleti úton voltam ott. Rábeszéltem magam, hogy megvegyem, és nem bántam meg. Nem érdekes, hogy mások mit írnak, az amerikai gyógykészítmények NAGYON hatásosak. Ma már arra is nehéz visszaemlékeznem, milyen az, amikor be vannak gyulladva az ízületeim.

 1. Ágnes, megfogadtam a tanácsát, és rendeltem ArthroNeot. Nekem polyarthrózisom és oszteokondrózis van. A szpré tényleg csökkenti a fájdalmat, de csak 16 vagy 24 órán át hat, azt mondják. Mi lehet a probléma?

 1. ÁGNES hozzászólás:

  Rita, én nem vagyok orvos, csak egy olyan valaki, aki jobban lett, mert segített neki az ArthroNeo. Én azt tanácsolnám, hogy folytassa még a használatot, biztos, hogy csökkenni fog a fájdalma. Hiszem, hogy így lesz. Remélem, gyorsan jobban lesz, sok sikert kívánok!

 1. Köszönöm, Ágnes! Hála az ArthroNeo-nak visszanyertem a mozgásomat. Még egy hónappal ezelőtt még olyan alapvető mozgásokra is képtelen voltam, mint a felállás, leülés, vagy a lefekvés a fájdalmaim miatt, hogy a járást ne is említsem! Vennem kellett egy mankót, pedig még csak 55 vagyok. ArthroNEO gyerünk!

 1. Annyit akartam mondani, hogy az ArthroNeo szintén jó hatással van a dagadt lábakra is. Nekem az orvos írta fel, és azt kell, hogy mondjam, nagyon jól bevált. A duzzadás a szemem láttára tűnt el.

 1. ÁGNES hozzászólás:

  Nekem soha nem volt ilyen problémám, de örülök neki, hogy az ArthroNeo az Ön esetében is segített.

 1. Alex hozzászólás:

  Én teherautó sofőr vagyok, és a hátfájás egy olyan foglalkozási ártalom, amivel együtt kell élni ebben a munkakörben. Az ArthroNeo pillanatok alatt enyhíti a fájdalmat. Mióta megvettem, azót az elsősegély dobozomban tartom.

 1. Köszönöm, Ágnes! Az ArthroNeo nekem is nagyon sokat segített. A fájdalom oda, mit a tavalyi hó! Úgy érzem, újjászülettem!

 1. Karesz hozzászólás:

  Köszönöm a tanácsot, Ágnesnek. Hála az ArthroNeo-nak újra teljes értékű ember vagyok és teljes értékű nagymama!

 1. Az ArthroNeo tényleg segít, ez nem vita tárgya, de nem 24 órán keresztül. Lehet, hogy ez egyéni dolog. Szégyen…

 1. ÁGNES hozzászólás:

  Próbáljon türelmesebb lenni. Az ArthroNeo tényleg segít: csökkenti a fájdalmat és kikúrálja az ízületi gyulladást. Csak egy kicsit várni kell, és új ember lesz Önből.

 1. Én a munka miatt szinte egész nap talpon vagyok és sokat kell hajolgatnom is. Az ArthroNeo segít megszabadulni a fájdalomtól derékban és csökkenti a lábdagadást. Sokszor nem éreztem egyiket se nap végén. Most minden teljesen megváltozott.

 1. Dóra hozzászólás:

  Nagyon meg vagyok elégedve az ArthroNeo-val. Ez tényleg egy új generációs kúra. A fájdalom az ízületekben nagyon gyorsan eltűnt!

 1. Csak most rendeltem. Várom, hogy kiszállítsák. Mindenesetre most van valami akciójuk a hivatalos weboldalon.

 1. Judit hozzászólás:

  Köszi! Még időben voltam, hogy akcióban vegyem meg. És köszi neked is, Ágnes!

 1. Mi is használjuk az ArthroNeot, az egész család! Régen aktívan sportoltunk. És most fizetünk érte a láb, hát és derékfájással. Jobban mondva: csak fizettünk!

 1. Üdv, Ágnes! Megrendeltem az ArthroNeo-t magamnak és a férjemnek. Remélem, segít!

 1. Anita hozzászólás:

  Azoknak, akik aktív életet élnek, az ArthroNeo nélkülözhetetlen. Ficamok, rándulások, bármi, ami fájdalmat okoz – az ArthroNeo spray nagyon gyorsan csökkenti!

 1. Léna hozzászólás:

  Az ArthroNeo-t itt is meg lehet venni. Nagyon hatásos megoldás. Hatalmas segítség!

 1. ArthroNeo – egyszerűen csoda! Gyorsan hat, sokáig. Nekem oszteokondrózisom és artrózisom is volt a jobb térdízületemben. Emiatt munkahelyet akartam váltani: tanár vagyok, sokat kell talpon lennem, ami nagyon kimerítő volt számomra. Az ArthroNeo segített nekem megszabadulni ettől az állapottól. Most sokkal jobban érzem magam. Én a hivatalos forgalmazótól rendeltem meg. És mindenkinek azt tanácsolom, hogy ugyanígy tegyen.

 1. No matter how you do it, losing weight is an individual thing. Friends can help you but they can't lose the weight for you. You've got to take charge of your weight loss from the beginning if you want to get serious about losing weight. The following tips will help.

Rendeljen most!

Az Ön hozzászólása

HozzászólásSzimbólum beírása

CAPTCHA Image
Új hozzászólások